Vecka 36

Hej

 

Nu har de två första veckorna passerat och vi börjar komma tillrätta med våra nya lokaler och vårt nya schema, även om det säkert tar ett par veckor till innan allt sitter. Vi har sparkat igång med matteboken, där vi bland annat repeterat uppställningar. Under SO-passen på måndagar kommer vi att jobba med ”Sverigeboken”. Där kopplar vi ihop geografiämnet med läseboken ”Pojken och tigern”. I den boken kommer vi att samla fakta om Sverige och Sveriges landskap.

 

Vi vill påminna om att det är idrott tisdag och torsdag och då ska alla ha med sig ombyte, skor och handduk. På torsdagar börjar grupp två med idrott i WIC –hallen och vi rekommenderar att de kommer ombytta och har med sig ”vanliga” kläder och börjar då sin skoldag kl 8:00 i WIC-hallen och behöver alltså inte gå till klassrummet först.

 

Många har redan hunnit klä in boken ”Pojken och tigern”, men vi vill påminna er som inte hunnit om att göra det under helgen. Det fungerar bra med vanligt paketpapper om man inte har bokpapper eller bokplast.

 

 

Under v. 37 kommer utvecklingssamtalen att dra igång och några av er har fått inbjudan och resten kommer i början av nästa vecka.

 

Vi vill också påminna om att det är föräldramöte den 11/9 så att alla bokar in detta.  Mer info om mötet finns på skolans hemsida. https://bocksten.wordpress.com/

 

 

Veckan i korthet:

 

Måndag:

Eleverna får ny läsläxa

 

Tisdag:

Idrott utomhus oavsett väder

Nompläxan skall vara klar

Skolfotografering

 

Onsdag:

Bridge i bridgelokalen

 

Torsdag:

Idrott i Wic-hallen

 

Fredag

Läsläxan ska vara klar.

Trevlig Helg!

MVH Sofia, Håkan, Rikard och Johanna

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s